W60A

Onze volautomatische W60A is een totaaloplossing voor de groothandel productie van koffiespecialiteiten. Wij bieden u de nieuwste tools en -technologie. Zo ontwikkel je je brandingen tot het hoogst haalbare niveau.

 • 1 koffiebrander, oneindig veel mogelijkheden.
 • Tot 60 kg per batch | 240 kg per uur
 • 322,50 x 156,50 x 257,50 cm | 1800 KG
 • Brand op gas
W60A Coffee Roaster

Trechter

Koelzeef

Voorplaat

Geautomatiseerde bonen intake

Koelzeef klep

Koelzeef klep

Koelzeef deur

Optioneel: Groene Koffie Transporteur

Ervaar geavanceerd koffiebranden

Kies onze handgemaakte W60A brander voor geavanceerd koffiebranden. Met Giesen Profiler kun je brandprofielen maken, herhalen en opslaan. De groene bonen worden automatisch in de trechter vervoerd. De koelventilator heeft een hoge koelcapaciteit van 3 minuten. Ervaar deze en alle andere functies voor het beste koffiebrand proces.

Tip: Beweeg over de grijze hotspots!

 • Batch grootte
  Batch grootte

  30 - 60 kg

 • Certificeringen
  Certificeringen

  CE gecertificeerd

 • Verwarmingstype
  Verwarmingstype

  Aardgas/propaan/butaangas

Waarom Azul fan is van de W60A

Rösterei am Deich, Duitsland

W45A Coffee Roaster
Giesen W60
Giesen W60A

W60A

Gallerij

Zoals al onze koffiebranders is de W60A volledig aanpasbaar. Verander de body paint, handgrepen en de accentkleuren.

Giesen W60A
W45A Coffee Roaster
Giesen W60A

Je enige limiet is geen limiet. Kies W60A.

W60A In Actie

Stappen uit het brandproces zijn geautomatiseerd om een eenvoudig en efficiënte werkwijze te garanderen. De groene bonen worden automatisch in de trechter gegoten en vrijgegeven in de trommel van de koffiebrander.

Na het branden worden de geroosterde bonen in de koelzeef gegoten. De koelventilator heeft een hoge koelcapaciteit van 3 minuten om een partij van 60 kg af te koelen. Tegelijkertijd kunnen nieuwe groene bonen voor de volgende branding in de trommel worden gelost.

Alles om een productief en efficiënt brandproces te garanderen.

transparent.png
Play Video

Een stijl voor iedereen

De meeste mensen die investeren in een koffiebrander, zien het niet alleen als de perfecte manier om de meest smaakvolle bonen te branden, ze zien het ook als een verlengstuk van hun merk. Daarom vinden wij het belangrijk dat de brander perfect bij het merk past. Dit omvat ook de algemene kleur, de accentkleur, en of je wel of geen logo aan de zijkant wilt. Een andere keuze voor je koffiebrander op maat is de houtsoort voor het handvat van de brander.

Compatibel met..

*= Inclusief bij de W60A

Brand koffie met volledige controle

Wil je met volledige controle branden? Dat kan met onze W60A koffiebrander. Bewaak het braadproces met  het controle paneel. Je past eenvoudig de temperatuur, het vermogen, de ventilatorsnelheid en de trommelsnelheid aan. De parameters zijn allemaal zichtbaar en elke aanpassing kan worden gecontroleerd. De perfecte eigenschappen voor hoogwaardig en consistent koffiebranden.

Zonder zorgen koffiebranden met Giesen Connect

Giesen Connect is een bewakingssysteem op afstand waarmee we automatisch de huidige status van de koffiebrander kunnen zien.

W140A roaster
W140A roaster

Krijg ultieme controle met Giesen Profiler

Giesen Profiler is gemaakt om je brandsessies vast te leggen en profielen automatisch te herhalen. Hiermee kun je alle brandingen bijhouden en ze exporteren. Kortom, Giesen Profiler bespaart kostbare tijd.

Ben je op zoek naar een andere koffiebrander?