W45A

Kies voor snel, gemakkelijk en efficiënt branden met onze W45A koffiebrander. De volautomatische koffiebrander past bij grote ambities en maakt koffiebranden makkelijker. Met een productiecapaciteit van 180 kg per uur is deze koffiebrander perfect voor groothandelsproductie.

 • Kies voor snel, gemakkelijk en efficiënt koffiebranden.
 • Tot 45 kg per batch | 180 kg per uur
 • 305 x 140 x 240 cm | 1500 KG
 • Brand op gas

Trechter

Koelzeef

Voorplaat

Geautomatiseerde bonen invoer

Koelzeef klep

Koelzeef klep

Koelzeef deur

Optioneel: Groene Koffie Transporteur

Geavanceerde technologie die aan alle behoeften voldoet.​

Met geavanceerde technologie zorgen we ervoor dat de W45A brander aan alle verwachtingen voldoet. Geniet van Giesen Profiler en maak, herhaal en bewaar braadprofielen. Ervaar koffiebranden op het hoogste niveau.

Tip: Beweeg over de grijze hotspots!

 • Batch grootte
  Batch grootte

  22.5 - 45 kg

 • Certificeringen
  Certificeringen

  CE gecertificeerd

 • Verwarming type
  Verwarming type

  Aardgas/propaan/butaangas

Wist je dat..

je met de W45A een volledig geautomatiseerde koffiebrander krijgt inclusief een externe cycloon en levenslange toegang tot Giesen Profiler?

Van dromen maken wij koffiebranders

De meeste mensen die investeren in een koffiebrander, zien het niet alleen als de perfecte manier om de meest smaakvolle bonen te branden, ze zien het ook als een verlengstuk van hun merk. Daarom vinden wij het belangrijk dat de brander perfect bij het merk past. Dit omvat ook de algemene kleur, de accentkleur, en of je wel of geen logo aan de zijkant wilt. Een andere keuze voor je koffiebrander op maat is de houtsoort voor het handvat van de brander.

Waarom Vero Coffee dol is op de W45A

Vero Coffee House, Litouwen

W45A Coffee Roaster
W45A roaster
W45A Coffee Roaster
W45A roaster

W45A koffiebrander

Gallerij

Like all our roasters, the W45A is fully customizeable. Change the body paint, handles and the accent colors.

Net als al onze koffiebranders is de W45A volledig aan te passen. Verander de body paint, handgrepen en nog veel meer!

W45A roaster
W45A Coffee Roaster
W45A Coffee Roaster

Je enige limiet is geen limiet. Kies W45A.

W45A In Actie

Stappen uit het brandproces zijn geautomatiseerd om een eenvoudig en efficiënte werkwijze te garanderen. De groene bonen worden automatisch in de trechter gegoten en vrijgegeven in de trommel van de koffiebrander.

Na het branden worden de geroosterde bonen in de koelzeef gegoten. De koelventilator heeft een hoge koelcapaciteit van 3 minuten om een partij van 60 kg af te koelen. Tegelijkertijd kunnen nieuwe groene bonen voor de volgende branding in de trommel worden gelost.

Alles om een productief en efficiënt brandproces te garanderen.

transparent.png
Play Video

Compatibel met..

*= Inclusief bij de W45A

W45A Coffee Roaster

Andere koffie, andere mogelijkheden.

Volg en programmeer het proces met Giesen Profiler. Dat betekent dat profielen en recepten opgeslagen en opnieuw afgespeeld kunnen worden. Zo brand je gemakkelijk verschillende koffiesoorten met elk hun eigen instellingen. Het systeem is eenvoudig te bedienen via een touchscreen waar de temperatuur, het vermogen, de ventilatorsnelheid en de trommelsnelheid kunnen worden aangepast. Alle parameters zijn zichtbaar op het scherm en elke aanpassing kan worden gecontroleerd.

Zonder zorgen koffiebranden met Giesen Connect

Giesen Connect is een bewakingssysteem op afstand waarmee we automatisch de huidige status van de koffiebrander kunnen zien.

W140A roaster
W140A roaster

Krijg ultieme controle met Giesen Profiler

Giesen Profiler is gemaakt om je brandsessies vast te leggen en profielen automatisch te herhalen. Hiermee kun je alle brandingen bijhouden en ze exporteren. Kortom, Giesen Profiler bespaart kostbare tijd.

Ben je op zoek naar een andere koffiebrander?