W140A

Kies voor maximale controle en efficiënt koffiebranden. De W140A brander brengt de laatste ontwikkelingen samen. We combineren innovatieve technologie en brandtrends met maximale controle en capaciteit. Ben jij klaar om te branden als een pro?

 • Brand als een pro
 • Tot 140 kg per batch | 560 kg per uur
 • 488 x 201 x 308 cm | 4300 kg
 • Brand op gas

 

Maximale controle en kwaliteit

De Giesen W140A tilt koffiebranden naar een hoger niveau! Gemotoriseerd en handgemaakt door ambachtslieden met materialen van de hoogste kwaliteit. De trommel is gedeeltelijk van gietijzer met hoogwaardige lagers. Inclusief de standaarduitrusting zoals de lage stationaire brander, luchtstroomregeling, geluidsarme ventilatoren en trommelsnelheid regeling. Deze functies maken het mogelijk de brandprofielen volledig te personaliseren naar jouw wensen.

 • Batch grootte
  Batch grootte

  35 - 140 kilogram

 • Certificaten
  Certificaten

  CE Gecertificeerd

 • Type verwarming
  Type verwarming

  Aardgas/Propaangas

Wist je dat...

Dat de W140A koffiebrander een van onze nieuwste aanwinsten is? Door onze jarenlange ervaring te combineren met de wensen van onze klanten, is deze unieke en hoogwaardige brander gerealiseerd.

Giesen W140A roaster

W140A brander

Galerij

Zoals al onze branders is ook de W140A volledig aanpasbaar. Verander de verf van de body, de handgrepen en de accentkleuren.

W140A roaster

Til koffiebranden naar het hoogste niveau

W140A in actie

Onze W140A is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en de brandervaring te verbeteren. Daarom hebben we de nieuwste brandtechnologie en functies toegevoegd die je maximale controle bieden. Onze W140A heeft een capaciteit van 140 kg per batch en kan tot 560 kg/u branden.

transparent.png
Play Video

Te combineren met...

*= inclusief bij de W140A

Branden zal nooit meer hetzelfde zijn

Het bedieningspaneel bestaat uit twee schermen: één voor Giesen Profiler en één om de koffiebrander te bedienen. Het brandproces wordt gecontroleerd en geprogrammeerd met onze eigen software: Giesen Profiler. Brandprofielen worden opgeslagen in het systeem en kunnen opnieuw worden afgespeeld. Tijdens de branding kun je elke instelling aanpassen of op elk moment acties toevoegen. Dit zorgt voor een hoogwaardige en consistente branding.

W140A Interview

Met Daniëlle en Marc

Benieuwd naar het brandproces en de kenmerken van ons grootste model? Onze global manager of sales Marc Weber en salesagent Daniëlle vertellen je er alles over. In deze video behandelen zij de meest gestelde vragen zoals:

– Wat zijn de functionaliteiten van de W140A koffiebrander?
– Hoe werkt het volautomatische proces?
– Wat kan het uitgebreide bedieningspaneel doen?
– Hoe kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen tijdens het branden met zo’n grote brander?
– Welke rol speelt Giesen Profiler?
– Kunnen we de W140A op maat maken?

Brand zorgeloos met Giesen Connect

Giesen Connect is een bewakingssysteem op afstand waarmee we automatisch de actuele status van jouw koffiebrander kunnen zien.

W140A roaster

Persoonlijk advies

We zijn er voor jou! Laten we onder het genot van een kopje koffie alle opties bespreken en de perfecte brander voor je vinden.

Ons doel is om koffiebranden zo eenvoudig en professioneel mogelijk te maken en samen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij denken met je mee en produceren een brander op maat die aan al jouw wensen voldoet en waarde toevoegt aan je bedrijf.

Op zoek naar een andere brander?