Giesen Coffee Roasters

Giesen Coffee Roasters is een Nederlands familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is gestart als een metaalbewerkingsbedrijf. In 2006 besloot de familie Giesen om van richting te veranderen en zich uitsluitend te gaan richten op de productie van kwalitatief hoogwaardige koffiebranders. En zo zijn we gestart met Giesen Coffee Roasters.

 

Met volledige toewijding produceren wij de beste koffiebranders in het hoogste kwaliteitssegment voor winkels, koffiebranderijen en industriële doeleinden.  Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het support team is Giesen Coffee Roasters één van de topmerken in koffiebranders. Zelfs na 30 jaar ervaring blijven we focussen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en het toepassen van de nieuwste technieken. Innovatie is bij Giesen Coffee Roasters niet alleen een woord maar een doel dat bedrijfsbreed gedragen wordt.

Inmiddels worden onze branders gebruikt door barista’s en koffiebrand kampioenen over de hele wereld en hier zijn wij trots op. Door nieuwe technieken toe te passen, produceren wij koffiebranders waar je met meer controle koffie kan branden dan elk andere koffiebrander in de markt.

Innovator en fabrikant van hoogwaardige koffiebranders

Video afspelen

Nederlands vakmanschap

Of je nu thuis koffie brandt of een keten aan koffiewinkels hebt, wij bieden je koffiebranders van hoge kwaliteit. Ambachtelijke, handgemaakte koffiebranders die gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn. Onze branders worden gebouwd door vakmensen en worden individueel getest in ons productiecentrum. Ons hoofdkantoor en productiecentrum zijn gevestigd in het kleine dorpje Ulft, vlakbij de Duitse grens.

Miss Morrison roasting

Ook al is Giesen Coffee Roasters een bekend merk, onze manier van werken blijft het zelfde. Informeel en met een persoonlijke benadering. We combineren Nederlands vakmanschap met onze familiewaarden en een no-nonsense mentaliteit.

Wij bieden onze klanten de beste service. Dit doen wij omdat wij willen dat onze koffiebranders perfect werken en dat je zorgeloos kan branden. Door een Giesen koffiebrander te kopen, ben je verzekerd van ondersteuning en service van het begin tot het eind.

Je besteedt veel tijd en energie aan het inrichten van jouw coffeeshop. Comfortabele en uitnodigende zitplaatsen, prettige verlichting en een aroma van vers gebrande koffiebonen. Elk detail heb je met de hand uitgekozen en is zoals jij het wilt, waarom dan genoegen nemen met een standaard koffiebrander?

Bij Giesen Coffee Roasters maken we koffiebranders die net zo uniek zijn als jouw merk. Daarom bieden wij je als je een Giesen koffiebrander koopt, veel design mogelijkheden. Zodat jij de controle hebt over hoe jouw koffiebrander eruit ziet.  Kies de kleur die je wilt, verander de materialen van het dak, de handgrepen of voeg jouw logo aan de zijkant toe. De keuze is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos.