Lees over de proefperiode

Ever wondered how the Giesen Profiler can help you find the perfect roast? Now you can find out…  Try Giesen Profiler it for 14 days and understand why this program is essential for your roasting business.

Heb je je ooit afgevraagd hoe Giesen Profiler je kan helpen bij het vinden van de perfecte roast? Nu kan je erachter komen … Probeer Giesen Profiler 14 dagen uit en ervaar waarom deze software essentieel is.

Klaar voor een geweldige koffiebrand-ervaring?

Giesen Profiler is uitgevonden om uw brandsessies op te nemen en profielen automatisch te herhalen. Het helpt u al uw brandsessies bij te houden en te exporteren. Kortom, Giesen Profiler bespaart kostbare tijd.

Profiel herhaling

Roast & replay en iedere batch koffie zal hetzelfde zijn*

Smart roasting

Stel zelf slimme profielen in. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Controle

Ervaar meer controle en consistentie van je roasts met Giesen Profiler.

Roast logging

Exporteer PDF's of CSV's eenvoudig.

VIDEO

Hoe moet je branden?

Voorwaarden & Acties

Slim koffiebranden

Met Giesen Profiler kun je met behulp van triggers slimme brandprofielen opzetten. Dit betekent dat wanneer je roast een bepaalde conditie op een bepaald moment uitvoert, er meerdere acties volgen.

Giesen Profiler kan ingesteld worden om het gasvermogen in te stellen op 10% zodra uw boontemperatuur een bepaalde doeltemperatuur bereikt. Ben je in het bezit van een W45A of hoger, dan kan je de bonen automatisch in de trommel laten gaan. De mogelijkheden voor deze profielen zijn eindeloos en maken het mogelijk het koffiebranden grotendeels te automatiseren.

Onbeperkte data

Roast Logging

Krijg direct toegang tot je eigen brand-geschiedenis. Elk profiel dat u speelt, slaat afzonderlijke roasts op. Zo heb je volledig inzicht. Iedere roast kan ook geëxporteerd worden naar PDF of CSV.

Editor

Gebruiksvriendelijke interface

Maandelijks abonnement

80 Maandelijkse afschrijvingen
  • Annuleer op ieder moment
  • Gratis updates
  • Maandelijks abonnement

Jaarlijks abonnement

800 Jaarlijkse betalingen
  • 2 maanden gratis
  • Gratis updates
  • Jaarlijks abonnement

Levenslang abonnement

1800 1-malige betaling
  • Free updates
  • Beste koop
  • 1-malige betaling
Beste koop
Vragen?

FAQ

We zijn er om vragen over Giesen Profiler te beantwoorden

Stap één: maak een account aan op https://mygiesen.com/
Je ontvangt een e-mail met de stappen die je moet nemen om Giesen Profiler te downloaden.

 

Stap twee: maak een bedrijf aan
Nadat je een account hebt aangemaakt, zie je je dashboard. Klik op ‘creëren’. Op deze manier creëer je een bedrijf. Door een bedrijf aan te maken, kunt je het abonnement later aan je bedrijf toevoegen. Vul de gegevens in en druk op opslaan.

 

Stap drie: Het abonnement toevoegen
Je zult je dashboard weer zien. Klik op ‘show’ om je gegevens te zien. Hier zie je de factureringsgegevens, de gebruikers die aan uw bedrijf zijn toegevoegd en aan de rechterkant een knop met: ‘Abonnement toevoegen’. Als je erop klikt zie je onze abonnementen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe Giesen Profiler je kan helpen bij het vinden van het perfecte gebraad? Nu kan je het ervaren… Hoe kan je de trial aanvragen? Maak een account aan op mygiesen.com.

 

Heb je al een account bij MyGiesen? Klik hier om de trial aan te vragen. Voer uw branderserienummer in met uw factuurnummer (van uw Giesen branderaankoop) en de trial staat direct voor u klaar. Download Giesen Profiler en log in. Nu heb je 14 dagen om te wennen aan een geweldige braadervaring.

We willen dat je Giesen Profiler 14 dagen uitprobeert en begrijpt waarom dit programma essentieel is voor je bedrijf. Voer uw brandernummer en uw factuurnummer in en de trial is direct voor u klaar. Download de Profiler en log in. Nu heb je 14 dagen om te wennen aan een geweldige brandervaring. U kunt op elk moment upgraden naar een betaald account.

We herinneren je drie dagen van te voren eraan dat de proefperiode afloopt. Er worden daarna geen kosten in rekening gebracht voor de proefperiode. We willen zo transparant mogelijk zijn en hopen dat je overtuigd zal zijn van de trial. Geen verplichtingen dus.

 

Mocht je klaar zijn om te upgraden naar een betaald account, ga dan naar mygiesen.com en navigeer naar je accountgegevens. Je kunt nu upgraden naar een levenslang, maandelijks of jaarlijks abonnement. Wanneer je de trial upgradet naar een betaald abonnement, blijven al je profielen en roasts intact. Als je van plan bent om geen betaald abonnement aan te schaffen, kan je al je gegevens exporteren voordat je account wordt geannuleerd. De proefperiode eindigt automatisch na 14 dagen.

Nee. De proefperiode is helemaal gratis. Je hoeft ook geen betaalmethode in te vullen.

We bieden maandelijkse, jaarlijkse of levenslange abonnementen.

Met één abonnement kunt u  verbinding maken met één brander. Je kan verbinding maken met andere branders, maar slechts één tegelijk.

Triggers zijn gebaseerd op de ‘als dit dan dat’-verklaring. Als omstandigheden kunt u kiezen tussen tijd, luchttemperatuur, rate of rise, bonentemperatuur, gebeurtenissen (zoals het keerpunt, first crack enz.) Of eerdere triggers. Als acties kunt u kiezen uit luchttemperatuur, gasvermogen, trommelsnelheid, trommeldruk en een alarm.

 

Als je een volledig geautomatiseerde koffiebrander hebt, zoals de W45A en hoger, kun je ook triggers maken om de bonen in de hopper vrij te geven of het roerwerk te starten. Dus als aan de voorwaarde wordt voldaan tijdens het braden, voert de Profiler de actie uit die je hebt ingesteld. Het voordeel is dat een triggerprofiel dynamisch is. De omgevingstemperatuur kan altijd verschillen, maar als je brand op bontemperatuur, heb je altijd een consistent gebraad.