Onze klantenservice

Algemene vragen en support

+31 (0)315 681377

bereikbaar van 08:00 – 17:00 (CET)

Adres: Industrieweg 13 – 15, 7071CK Ulft, NL

Wij nemen contact met je op

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Current openings

Career at giesen

Giesen Coffee Roasters is always looking for new talents.
Curious of what openings we have? Click the button below (Dutch).

"With the way we prefer to roast our coffee, of course we want to be able to control our highlights and especially the balance during roasting."

Sasa Sestic
Giesen Ambassador

Over Giesen Coffee Roasters

Giesen Coffee Roasters is een Nederlands familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is gestart als een metaalbewerkingsbedrijf. In 2006 besloot de familie Giesen om van richting te veranderen en zich uitsluitend te gaan richten op de productie van kwalitatief hoogwaardige koffiebranders. En zo zijn we gestart met Giesen Coffee Roasters.

Met volledige toewijding proberen we de beste koffiebranders te produceren in het hoogste kwaliteitssegment voor winkels, koffiebranderijen en industriële doeleinden.  Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het support team is Giesen Coffee Roasters één van de topmerken in koffiebranders. Zelfs na 30 jaar ervaring blijven we focussen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en het toepassen van de nieuwste technieken. Innovatie is bij Giesen Coffee Roasters niet alleen een woord maar een doel dat bedrijfsbreed gedragen wordt.

Inmiddels worden onze branders gebruikt door barista’s en koffiebrand kampioenen over de hele wereld en hier zijn wij trots op. Door nieuwe technieken toe te passen, produceren wij koffiebranders waar je met meer controle koffie kan branden dan elk andere koffiebrander in de markt.

Vind een Giesen distributeur bij jou in de buurt