Onze koffiebranders

Of je nu thuis koffie brandt of een keten aan koffiewinkels hebt, wij bieden je koffiebranders van hoge kwaliteit. Ambachtelijke, handgemaakte koffiebranders die gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn en tegelijkertijd je de technologie bieden om koffiebonen te branden met meer controle dan andere koffiebranders op de markt.

Begin nu met duurzaam branden met onze elektrische branders of milieuvriendelijke oplossingen.

Wij bouwen branders waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt wanneer je je koffiebranderij binnenloopt. Een koffiebrander die jouw merk vertegenwoordigt en je trots maakt. Daarom bieden wij je veel designopties aan zodat je de koffiebrander van je dromen kan ontwerpen.

Onze winkel koffiebranders

WPG1 & WPE1

Giesen Sample Roaster Blue

Experimenteer, test en vergelijk met onze proefbranders. Ontworpen met drie koelzeven waardoor je gemakkelijk en snel drie samples met elkaar kunt vergelijken. Beschikbaar in twee variaties: de WPG1 gasbrander en de WPE1 electrische brander.

50 - 200 gr. capaciteit

Electrisch & Gas

W1 Serie

De perfecte keuze om kleine partijen hoge kwaliteit koffie te branden. Geniet van de kunst van het koffie branden en identificeer jouw perfecte brandprofiel. Beschikbaar in drie opties. Vind jouw perfecte match!

100 - 1500 gr. capaciteit

Electrisch & Gas

W6 Serie

Onze klassieker en meest verkochte koffiebrander. De W6 serie is gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft een robuuste uitstraling. De perfecte combinatie van functionaliteit, capaciteit en grootte. Beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen; automatisch of electrisch.

0,5 - 6 kg. capaciteit

Electrisch & gas

W15A

Onze W15A staat bekend als een nauwkeurig en gebruiksvriendelijke koffiebrander. Met de W15A kan je vanaf 500 gram tot 15 kilo per partij branden. Perfect voor een middelgrote koffiebranderij die grotere hoeveelheden specialty koffie brandt.

0,5 - 15 gr. capaciteit

Gas

Onze industriële koffiebranders

W30A

Maximale efficiëntie en volledig automatisch. Met een capaciteit van 30 kg per batch / 120 kg per uur is het de perfecte brander voor middel tot grote koffiebranderijen.

15 - 30 kg. capaciteit

Gas

W45A

Een complete oplossing voor grootschalige productie. Met een capaciteit van 45 kg per partij / 180 kg per uur, is de koffiebrander goed uitgerust voor industriële doeleinden.

22,5 - 45 kg. capaciteit

Gas

W60A

Een complete oplossing om grote hoeveelhede hoge kwaliteit koffie te branden. De Giesen W60A koffiebrander combineert een hoge kwaliteit met uitzonderlijke functionaliteit.

30 - 60 kg. capaciteit

Gas

W140A

Perfect voor een volledig geautomatiseerd brandproces. De koffiebonen worden gebrand met een capaciteit van 140 kilo per uur.

35 - 140 kg. capaciteit

Gas

We bieden je verschillende koffiebrand tools aan

Naast koffiebranders hebben wij ook verschillende oplossingen om emissie te verminderen en om ecovriendelijk koffie te branden. Voeg een SFE filter of een naverbrander toe en reduceer rook en geuren met 90%. Het vermindert ook de geur tijdens het branden.

Tweedehands koffiebranders

We hebben soms ook tweedehands koffiebranders aan in ons assortiment. Hou hiervoor deze pagina in de gaten!

Kies voor Giesen

Giesen Coffee Roasters Dutch Craftsmanship

Nederlands vakmanschap

Iedere brander is handgemaakt door onze vakmensen en individueel getest zodat je verzekerd bent van een hoge kwaliteit!

Giesen Coffee Roasters Unique Design

Unieke uitstraling

Wij bieden je veel designopties aan zodat je de koffiebrander van je dromen kan samenstellen. 

Giesen Coffee Roasters Personal Attention

Persoonlijke aandacht

Door een Giesen koffiebrander te kopen, ben je verzekerd van de beste ondersteuning en service van begin tot eind.

Giesen Coffee Roasters Careless Roasting

Hoogste kwaliteit materialen

Door Europees staal, gietijzer en materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken, bouwen wij betrouwbare koffiebranders met een lange levensduur.

Giesen Coffee Roasters Experienced Technicians

Carefree
roasting

Ambachtelijke, met de handgemaakte koffiebranders die gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn, maar je ook de technologie bieden om met meer controle te branden dat elke andere koffiebrander op de markt.

Giesen Coffee Roasters Community

Duurzaam koffie branden

Reduceer emissie met onze elektrische koffiebranders of gebruik onze milieuvriendelijke oplossingen om duurzaam koffie te branden.